Program for lørdag d. 16. okt.

10:00 Pladsen åbner  
10:30 Velkomsttale ved formand Ditte Staun  
11:00 Afsløring af årets æbletavle Tavlen er i år lavet af elever fra VSD Rødding
11:30 Foredrag ved Lone Landmand Lone fortæller om, hvordan hun og hendes mand driver et regenerativt landbrug med fokus på biodiversitet og naturudvikling. De laver bl.a. æbler, most, cider og
mousserende vine samt urter og grønsager.
12:30 Degorgering ved Cider – Space OutCiderne demonstrerer degorgering.
13:00 Foredrag ved Pomolog Jan Bade, Kaufungen Jan Bade om sit pomologiske arbejde: “Hvorfor er det vigtig at bestemme frugtsorter – hvilke prolemer er der med det, og hvordan gør jeg det.” jan taler dansk)
14:30 Foredrag ved Andersen Winery, Mads Groom Andersen Historien bag Andersen Winery og produktionen af mousserende vin på æbler og bær.
15:30 Ciderkonkurrencen Præmieoverrækkelse
16:00 Pladsen lukker  
19:00 Fællesspisning i Café Nicolai i Spøttrup Kulturhal, Nørremarken 1, 7860 Spøttrup Bestilling af mad inden kl. 12:00 på tlf. 24414430 eller i foreningens stand på pladsen.

 

Program for søndag d. 17. oktober

10:00 Pladsen åbner  
10:30 Foredrag ved Lone landmand Lone fortæller om, hvordan hun og hendes mand driver et regenerativt landbrug med fokus på biodiversitet og naturudvikling. De laver bl.a. æbler, most, cider og mousserende vine samt urter og grønsager.
11:30 Foredrag ved Pometet i København Lær hvorledes du bruger Pometets Æblenøgle til at bestemme æblesorte
12:30 Degorgering ved Cider- Space OutCiderne demonstrerer degorgering
13:00 Foredrag ved Pomolog  Jan Bade, Kaufungen Hvad har gamle æblesorter med Fridays for Future at gøre?
14:00 Foredreg ved Mads Mikkel Tørsleff, Museum Oldemorstoft, Padborg “De sønderjyske frugtsorters historie og
arbejdet med at redde dem fra at uddø”
15:00 Pladsen lukker  

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Dine cookies vil blive gemt i op til 24 måneder.

Luk