Brandbygegaard ejes og drives af Søren Kvist og Lone Vitus. Driften er i løbet af de seneste 10 år ændret til en højt profileret økologisk nicheproduktion, hvor gårdens råvarer forædles på stedet. Det er et regenerativt landbrug med fokus på biodiversitet og naturudvikling.
Brandbygegaard er både hjem og livsgrundlag for os. Vores primære beskæftigelse er unikke kulturoplevelser på tværs af egen fødevareproduktion og formidling. Vores vision er at give mennesker mulighed for at føle en stærk sammenhørighed med hinanden og naturen gennem sociale arrangementer og lokalt producerede fødevarer.
Der er vineri med produktion af cider samt mousserende æblevine, der brygges øl, laves gin af æbler og urter og så er der en ikke-alkoholisk produktion af most, saft m.m. Udover afgrøderne til vineriet dyrkes en mangfoldighed af grøntsager til bespisning af gårdens gæster ved diverse arrangementer. Vi ønsker, at de besøgende fornemmer autenticiteten og den nærhed, der følger med mad og drikke, dyrket på stedet, hvor det indtages.